Erreplus sadel sonnyssadelhjalp

Vi är leverantörer av Erreplus sadel.

Erreplus sadel har en ny revolutionerande bom. Erreplus sadel är mer öppen i framvalvet och tillåter därmed hästen att ha en större rörelsefrihet. Muskler i bog och tornutskott kan fritt jobba under sadeln utan att störas. Denna sadel är även stoppad med silicon behandlad ull som formar sig efter hur din häst ser ut idag.

Då aveln har gått framåt och hästarna fått kortare ryggar måste även sadlarna följa med i den utvecklingen. Erreplus sadels nya bom har anpassats till den nya moderna sporthästen. För ryttaren är framvalvet mer rundat och mjukt för att hjälpa till att hitta sin bålstabilitet och därmed hjälpa ekipaget till jämvikt och balans.

Ytterligare nyheter är att man har gjort tre stycken fördjupningar i bommen. Ett för bäckenets framkant och två för de bakre sittbenen. Man har fyllt fördjupningarna med ett gummimaterial för att få ett så mjukt sadelsäte som möjligt. Detta minskar även en alltför stor komprimering av ryttarens ryggkotpelare.

Med dessa nya sadlar vill vi erbjuda en Erreplus sadel som uppfyller både ryttarens och hästens optimala komfort gällande modell och utförande.

Alla sadlar är noggrant testade av ryttare i absoluta världstoppen samt  med de absolut senaste tekniska hjälpmedel och instrument som marknaden har att erbjuda.

 Connect

En ny sadel tillverkad för att ge en bättre passform till moderna hästar. Den platta profilen rekomenderas speciellt för kortare ryggar. Den nya formen tillåter en närmare kontakt.


Pris: 50 000 kr 
Erreplus freestyle
Freestyle

Den senaste modellen av dressyrsadlar. Den är väldigt komfortabel såväl för ryttare som häst. Det unika sätet hjälper ryttarens balans i de olika gångarterna. Den är smalare i midjan är övriga modeller med mer rumpstöd, vilket hjälper ryttaren att hitta en avslappnad sits.


Pris: 44 000 kr


 

 

 

dressage vittoria
Vittoria

Vittoria är designad för den moderna dressyrhästen med stora rörelser och korta ryggar. Sadeln ger ryttaren en nära kontakt med hästen. Skänkeln är i en något framskjuten placering för bästa möjliga komfort och känsla.


Pris: 41 000 kr

 

Erreplus Adelinde sadel sonnyssadelhjalp
Adelinde

Adelindesadeln har ett djupt och mjukt säte med knäblock som finns i två olika sorlekar. Dessa kan man enkelt byta och placera på önskat sätt själv.

Det är V-gjordsstroppar som är mycket tunna för att inte störa varken ryttare eller häst. V-gjordsstroppar fixerar även sadelns plats.Pris: 41 000 kr

 


 


 


 
 
Erreplus Jumping Flat sadel sonnyssadelhjalp
JF (Jumping flat)

JF är den andra hoppsadeln som man har utvecklat. Till skillnad från ovan sadel ger denna sadel ryttaren större möjlighet att påverka sin sits i andridningen mot hindren. Sitsen blir inte fullt så skålad i denna modell som i JD.


Cirka Pris: 36 000 kr

 


 
 
CA
CA

CA är gjord i samarbete med Christian Ahlmann. Sadeln är en kombination av design, innovation och teknisk perfektion. Sadeln erbjuder ryttaren en central och stadig sits tack vare det större sätet som erbjuder en bred kontakt.


Pris: 39 000 kr

 
shoulder free dressyr
Kort panel Dressyr

Kort panel går att få på alla modeller.


Pris: + 2000 kr på vald sadelmodell

Shoulder free hopp
Kort panel Hopp

Kort panel går att få på alla modeller.


Pris: + 2000 kr på vald sadelmodell

 
Erreplus sadel sonnyssadelhjalp Erreplus dressyrbom 2 Erreplus Dressage sadel 03 JDEEP_02


JDEEP_03     JDEEP_NERA_02 JDEEP_NERA_03 JFLAT_02 JFLAT_NERA_02 JFLAT_NERA_03 RPLUS_02 RPLUS_02 RPLUS_02

my money

Finansierings möjligheter genom Mymoney.se

Kontakt information

Sonnys sadelhjälp
Sonny Elfvin

070-960 04 10
E-post: sonny@sonnyssadelhjalp.se
logo erreplus