Erreplus sadel sonnyssadelhjalp

Vi är leverantörer av Erreplus sadel.

Erreplus sadel har en ny revolutionerande bom. Erreplus sadel är mer öppen i framvalvet och tillåter därmed hästen att ha en större rörelsefrihet. Muskler i bog och tornutskott kan fritt jobba under sadeln utan att störas. Denna sadel är även stoppad med silicon behandlad ull som formar sig efter hur din häst ser ut idag.

Då aveln har gått framåt och hästarna fått kortare ryggar måste även sadlarna följa med i den utvecklingen. Erreplus sadels nya bom har anpassats till den nya moderna sporthästen. För ryttaren är framvalvet mer rundat och mjukt för att hjälpa till att hitta sin bålstabilitet och därmed hjälpa ekipaget till jämvikt och balans.

Ytterligare nyheter är att man har gjort tre stycken fördjupningar i bommen. Ett för bäckenets framkant och två för de bakre sittbenen. Man har fyllt fördjupningarna med ett gummimaterial för att få ett så mjukt sadelsäte som möjligt. Detta minskar även en alltför stor komprimering av ryttarens ryggkotpelare.

Med dessa nya sadlar vill vi erbjuda en Erreplus sadel som uppfyller både ryttarens och hästens optimala komfort gällande modell och utförande.

Alla sadlar är noggrant testade av ryttare i absoluta världstoppen samt  med de absolut senaste tekniska hjälpmedel och instrument som marknaden har att erbjuda.

Impuls
Impuls

En ny sadel tillverkad för att ge en bättre passform till moderna hästar. Den platta profilen rekomenderas speciellt för kortare ryggar. Den nya formen tillåter en närmare kontakt.


Pris: 42 500 kr


Erreplus DM
DM (Dressage Mono)

Denna sadel har ett djupt och mjukt säta med knäblock. Det är en enkelkåpad sadel vilket gör att du kommer närmare hästen och får den optimala kontakten.

Sadeln är endast tillverkad i dubbelläder.Pris: 39 500 kr

 

Erreplus freestyle
Freestyle

Den senaste modellen av dressyrsadlar. Den är väldigt komfortabel såväl för ryttare som häst. Det unika sätet hjälper ryttarens balans i de olika gångarterna. Den är smalare i midjan är övriga modeller med mer rumpstöd, vilket hjälper ryttaren att hitta en avslappnad sits.


Pris: 42 500 kr


 

 

 

dressage vittoria
Erreplus Vittoria

Vittoria är designad för den moderna dressyrhästen med stora rörelser och korta ryggar. Sadeln ger ryttaren en nära kontakt med hästen. Skänkeln är i en något framskjuten placering för bästa möjliga komfort och känsla.


Pris: 39 500 kr

 

Erreplus Adelinde sadel sonnyssadelhjalp
Adelinde

Adelindesadeln har ett djupt och mjukt säte med knäblock som finns i två olika sorlekar. Dessa kan man enkelt byta och placera på önskat sätt själv.

Det är V-gjordsstroppar som är mycket tunna för att inte störa varken ryttare eller häst. V-gjordsstroppar fixerar även sadelns plats.Pris: 39 500 kr

 

Erreplus Dressage sadel sonnyssadelhjalp
Erreplus Dressage

I grunden samma sadel som Adelinde, den har samma V-gjordsstroppar och samma säte. Den har dock längre utanpåliggande vulster.

Tilsammans med Adelinde är sadeln framtagen för att möta de krav som dagens ekipage ställer på sin utrustning. Sadlarna är skapade med en tanke på nytänkande. Målet var att utforma en tekniskt fungerande sadel som var bekväm och med en ny design. Tanken var även att sadeln skulle passa den moderna hästens anatomi och samverka med ryttarens komfort och inverkan på hästen. Man har då i första hand haft ryttarens samberkan mellan säte, lår och knä i åtanke. Detta tycker Roberto Rasia att han har lyckats med då han har gjort dessa exklusiva sadlar.Pris: 37 500 kr


 

Erreplus Jumping Deep sadel sonnyssadelhjalp
JD (Jumping Deep)

JD är en av två utvecklade hoppsadlar. Man har utvecklat två olika bommar. Denna modell har en sma midja och djupare säte vilket hjälper ryttaren att få en närmare kontakt och en bra position i själva språnget.


Pris: 35 500 kr
 
Erreplus Jumping Flat sadel sonnyssadelhjalp
JF (Jumping flat)

JF är den andra hoppsadeln som man har utvecklat. Till skillnad från ovan sadel ger denna sadel ryttaren större möjlighet att påverka sin sits i andridningen mot hindren. Sitsen blir inte fullt så skålad i denna modell som i JD.


Cirka Pris: 35 500 kr

 

J PRO 01
JPro

JPro är en kombination a jumping flat och jumping deep. Sadeln har även en tunnare panel för närmare kontakt med hästen.


Pris: 35 500 kr
 
CA
CA

CA är gjord i samarbete med Christian Ahlmann. Sadeln är en kombination av design, innovation och teknisk perfektion. Sadeln erbjuder ryttaren en central och stadig sits tack vare det större sätet som erbjuder en bred kontakt.


Pris: 38 500 kr

 
shoulder free dressyr
Kort panel Dressyr

Kort panel går att få på alla modeller.


Pris: + 2000 kr på vald sadelmodell

Shoulder free hopp
Kort panel Hopp

Kort panel går att få på alla modeller.


Pris: + 2000 kr på vald sadelmodell

 
Erreplus sadel sonnyssadelhjalp Erreplus dressyrbom 2 Erreplus Dressage sadel 03 JDEEP_02


JDEEP_03     JDEEP_NERA_02 JDEEP_NERA_03 JFLAT_02 JFLAT_NERA_02 JFLAT_NERA_03 RPLUS_02 RPLUS_02 RPLUS_02

my money

Finansierings möjligheter genom Mymoney.se

Kontakt information

Sonnys sadelhjälp
Sonny Elfvin

070-960 04 10
E-post: sonny@sonnyssadelhjalp.se
logo erreplus