Erreplus sadel sonnyssadelhjalp

Vi är leverantörer av Erreplus sadel.

Erreplus sadel har en ny revolutionerande bom. Erreplus sadel är mer öppen i framvalvet och tillåter därmed hästen att ha en större rörelsefrihet. Muskler i bog och tornutskott kan fritt jobba under sadeln utan att störas. Denna sadel är även stoppad med silicon behandlad ull som formar sig efter hur din häst ser ut idag.

Då aveln har gått framåt och hästarna fått kortare ryggar måste även sadlarna följa med i den utvecklingen. Erreplus sadels nya bom har anpassats till den nya moderna sporthästen. För ryttaren är framvalvet mer rundat och mjukt för att hjälpa till att hitta sin bålstabilitet och därmed hjälpa ekipaget till jämvikt och balans.

Ytterligare nyheter är att man har gjort tre stycken fördjupningar i bommen. Ett för bäckenets framkant och två för de bakre sittbenen. Man har fyllt fördjupningarna med ett gummimaterial för att få ett så mjukt sadelsäte som möjligt. Detta minskar även en alltför stor komprimering av ryttarens ryggkotpelare.

Med dessa nya sadlar vill vi erbjuda en Erreplus sadel som uppfyller både ryttarens och hästens optimala komfort gällande modell och utförande.

Alla sadlar är noggrant testade av ryttare i absoluta världstoppen samt  med de absolut senaste tekniska hjälpmedel och instrument som marknaden har att erbjuda.


 Erreplus DM  

DM (Dressage Mono):
Denna sadel har ett djupt och mjukt säte med knäblock. Det är en enkelkåpad sadel vilket gör att du kommer närmare hästen och får den optimala kontakten.

Sadeln är endast tillverkad i dubbelläder.

Pris: 38 000 Kr

 

   

Freestyle
Den senaste modellen av dressyrsadlar. Den är väldigt komfortabel såväl för ryttare som häst. Det unika sätet hjälper ryttarens balans i de olika gångarterna. Den är smalare i midjan än övriga modeller med mer rumpstöd, vilket hjälperryttaren att hitta en avslappnad sits.


Pris: 41 000 kr


 

         

       Erreplus Vittoria Vittoria är designad för den moderna
       dressyrhästen med stora rörelser och korta ryggar. Sadeln
       ger ryttaren en nära kontakt med hästen. Skänkeln är i en
       något framskjuten placering för bästa möjliga komfort och
       känsla.
 
       Pris: 38 000 kr


  

 

 


 

 

   

Adelinde Dressage:

Adelinde sadeln har ett djupt och mjukt säte med knäblock som finns i två storlekar. Dessa kan man enkelt byta och placera på önskat sätt själv.

Det är V-gjords stroppar som är mycket tunna för att inte störa varken ryttare eller häst. V-gjords stroppar fixerar även sadelns plats.

Pris dubbelläder: 38 000 kr


 

 

Erreplus Dressage:

I grunden samma sadel som Adelinde, den har samma V-gjords stroppar och samma säte. Den har dock längre utanpåliggande vulster.

Tillsammans med Erreplus Adelinde är sadeln framtagen för att möta de krav som dagens ekipage ställer på deras utrustning. Sadlarna är skapade med en tanke på nytänkande.

Målet var att utforma en tekniskt fungerande sadel som var bekväm och med en ny design. Tanken var även att sadeln skulle passa den moderna hästens anatomi och samverka med ryttarens komfort och inverkan på hästen. Man har då i första hand haft ryttarens samverkan mellan säte, lår och knä i åtanke. Detta tycker Roberto Rasia att han har lyckats med då han har gjort dessa exklusiva sadlar.

Pris: 36 000 Kr


 

   

JPro:
är den andra hoppsadeln som man har utvecklat. Till skillnad från ovan sadel ger denna sadel ryttaren en större möjlighet att påverka sin sits i anridningen mot hindren. Sitsen blir inte fullt så skålad i denna modell som i Erreplus JD.


Pris: 34 000
kr


 
 


CA:

Gjord i samarbete med Christian Ahlmann är sadeln en kombination av design, innovaton och teknisk perfektion. Sadeln erbjuder ryttaren en central och stadig sits tack vare det större sätet som erbjuder en bred kontakt.

Pris: 37 000 kr

 

 

   

Erreplus JD (Jumping Deep):

är en av två utvecklade hoppsadlar. Man har utvecklat två olika bommar till hoppsadlarna. Denna modell har en smal midja och ett djupare säte vilket hjälper ryttaren att få en närmare kontakt och en bra position i själva språnget.

Pris: 34 000 kr

 


 

   

Erreplus JF (Jumping Flat):

är den andra hoppsadeln som man har utvecklat. Till skillnad från ovan sadel ger denna sadel ryttaren en större möjlighet att påverka sin sits i anridningen mot hindren. Sitsen blir inte fullt så skålad i denna modell som i Erreplus JD.

Pris:  34 000 kr

 

   

Kort panel  Dressyr: 
Kort panel går att få på alla modeller.

Pris: +2000 Kr på vald sadelmodell.


 

 

 
         Kort panel Hopp: 
         Kort panel går att få på alla modeller.

Pris: +2000 Kr på vald sadelmodell.Erreplus sadel sonnyssadelhjalp Erreplus dressyrbom 2 Erreplus Dressage sadel 03 JDEEP_02


JDEEP_03     JDEEP_NERA_02 JDEEP_NERA_03 JFLAT_02 JFLAT_NERA_02 JFLAT_NERA_03 RPLUS_02 RPLUS_02 RPLUS_02

my money

Finansierings möjligheter genom Mymoney.se

Kontakt information

Sonnys sadelhjälp
Sonny Elfvin

070-960 04 10
E-post: sonny@sonnyssadelhjalp.se
logo erreplus