Lippo Enzo-2
Lippo Enzo


En hoppsadel med smal midja för bästa komfort. Ovandel, kåpor och bossor i europeiskt läder, sadelgjordsstroppar i kraftigt österrikiskt läder.


Pris: 13 600 kr


Lippo integro-2
Lippo Integro

En exklusiv sadel med mjukt, härligt skinn som ger ett fantastiskt grepp. Lippo Integro har smal midja, men erbjuder ett något öppnare säte och större sitsyta. Monoflap med dubbelt kalvskinn. Utanpåliggande knästöd.


Pris: 28 800 kr 
Allegria Super
Lippo Allegria Super


Hoppsadel speciellt framtagen för bästa passform och komfort. Smal midja, tidig sittpunkt samt close contavt. Snygg, trendig, italiensk design. Tillverkad i dubbelt kalvskinn, infettat europeiskt läder. Omvärmningsbar syntetbom. Högsta kvalitet till ett bra pris.


Pris: 19 000 kr


Lippo Aurora

Lippo Aurora

En prisvärd, ny, modern dressyrsadel tillverkad helt i smidigt eropeiskt läder. Utformad för att effektivt hjälpa ryttarens sits att hitta rätt position på hästen. En sadel med mycket god passform, som ligger bra på hästen, och som dessutom passar till de flesta hästtyper. Paneler stoppade med SmartWool, en konstfiberull med ett lager av neopren i botten. Neoprenskiktet andas samtidigt som det är vattenavvisande. Syntetbom med utbytbara koppjärn.


Pris: 16 500 krRobin Hood Elite

 Knights Robin Hood Elite

Vår Robin Hood Elite för juniorer. Placerar ryttaren korrekt i sadeln. Smal midja ger bättre kontakt. Bred och trevlig kanal. Tillverkas av noggrant utvalt amerikanskt läder. Mjukt skinn i sits och på vulster. Präglat, slitstarkt läder på kåporna. En flatbacksadel med rakt bakvalv med Bayflexpaneler med bred anläggningsyta. En riktigt fin ponnysadel till ett bra pris.


Pris: 8 400 kr
 
Bilder från Källquist Equestrian
my money

Finansierings möjligheter genom Mymoney.se

Kontakt information

Sonnys sadelhjälp
Sonny Elfvin

070-960 04 10
E-post: sonny@sonnyssadelhjalp.se